Wednesday, August 8, 2012

SAMPUL RAYA HARIMAU MALAYA

Ade sesapa sokong Harimau Malaya?
Rainna ade jual sampul raya edisi terhad Harimau Malaya bersama TM ^_^
Cantik & setiap set lain2 design..

klik gambar utk lebih jelas

Sampul Raya Edisi Terhad Harimau Malaya bersama TM

Saiz 80mm x 155mm (besar)
Harga 1 pek (10 keping) = RM3.00 
Beli sekali 3 pek (30 keping) = RM8.00 (murah sgt ni!~)
Ada 3 pilihan warna untuk dimiliki (kuning, hitam & jalur gemilang
Ready stock

COD di Pontian.
Kalau nak pos tambah RM3.00 utk setiap 3 pek

FB : rainna.mienamei
email : rinamienamei@gmail.com 
Call/SMS : 012-3654954

SELAGI STOK MASIH ADE!!!

Monday, March 19, 2012

ORDER FR HAJAR

ni entri dah berabuk.. hehehe... lame dlm draft xapdet2..
order ni dari Hajar di PJ..
dia nak 2 bantal sbb satu utk buah hatinye ;)

memula nak wat pooh ni pening jugak sbb mostly gamba kat internet cam x menepati citarasa rainna.. las2 gamba pooh tu rainna amik dari sarung bantal anak rainna.. hihihii



TQ so much Hajar!~

Wednesday, February 22, 2012

SNEEK PEEK

Tuesday, February 14, 2012

ORDER FR SHAZ & ZU

Lamer dah x berapdet.. ish sawang - sawang - sawang *sambil bersih2kn*
Bukak skola ni nornal la mmg bizi nak setelkan itu - ini.. miting sane - sini.. urghhh
tambah plak tahun ni beban keje saya bertambah T_T

Wat kraf pon slow banget nih.. rasa bengang ngan diri sendiri..
Xpe la korang layan hasil air tangan ai yg comel lote ni.. huahuahua puji diri sendirik~

Order ni dr Shaz nak gantung encek domo lam kete.. saiz domo ni 10cm X 10cm.. siap jahit nama 'Shaz' kat blakang so org len xleh nak curik.. hahaha!


ni plak bookmark nama.. siap letak loceng so nnt munyik2.. kawaiii neh!~
jahitan tepi aku xbuat yg common tu, si insang pari tapi aku wat bentuk 'v'.. ape nama jahitan ni eh? jahitan zigzag kot :D ngeeeee


when power combined!!!


Thursday, January 5, 2012

ORDER - UNA & EKIN

salam ceria korunk korang!~
order kali ni datang dari 2 org sahabat -  una & ekin
memula ekin yg pm rainna kat fesbuk pastu husna plak..
sekali rupernye mereka ni keje kat tempat yang sama

ekin nak hp case gamba elmo.. 
so rainna oter sket2 tambah lep2 tuh ^_^
kat blakang plak, rainna jahitkan nama ekin..
bahagian dalam casing, rainna wat lining pakai kain cotton merah


una plak nak bantal tema keroppi.. comel kan keroppi ni ^o^
pastu una nak letak wording 'sweet memory una & ejang'..
ni 1st time rainna wat bantal.. rupernye besh wat bantal ni..
rainna enjoy btol.. biler tgk finishing lagi suka & harap2 una pon suka~


As free gift, Rainna adiahkan pin brooch dari cotton ribbon :)


TQVM Una & Ekin!~

Tuesday, January 3, 2012

WELCOME 2012


Assalammualaikum & selamat sejahtera semua..
Alhamdulillah dah masuk pon 2012
Last year nye azam & wist list tercapai tak?
Bagi Rainna, 50/50 sbb ade jugak yg tak tercapai..
So azam tahun ni nak capaikan ape yg tak tercapai lagi..

Rainna baru siapkan last order dari kastemer
So skang Rainna tgh free..
If ade yg berminat nak order, bole emel ke rinamienamei@gmail.com
Rainna mmg slalu amik sket2 je order..
Kraf ni cuma part time activity
Rainna seronok wat kraf & rainna wat sepenuh jiwa..
Ceewahhh~ tapi betol tau..

Hurmmm.. ape wistlist dis year eh?
Rainna ingat nk tambah kete lagi satu utk kegunaan rainna keje..
Rumah dah beli, just nak renovet sket2 je..
Tambah anak lagi sorang..
Kumpul duit nak beli DSLR..
Tu je kot..

Thursday, December 15, 2011

3RD ORDER FR KAK ES

ni order dari kak es lagi.. tq so much kak es..
rasa seronok plak wat nametag keychain ni..
hihihihi ^_^



Wednesday, November 30, 2011

2ND ORDER FR K.ES




2nd order from kak esmeda.. tq kak.. 
kali ni rainna try wat kalerful.. huruf kaler lembut dipadankan dgn kaler terang..
nampak yummilicious~
ade 2 nametag yg ada rerama comel sbb 1 tu nama dia pendek, 1 lg sbb kak es soh wat comel2..
dah pos pon smalam.. harap kak es suka :)

Thursday, November 17, 2011

ORDER FR SHILA

kali ni order dtg dr cik shila on behalf of her sister.. adik dia nak HD case domo utk bagi present kat member baik dia.. memula rainna tolak dgn baik coz time tu rainna tgh siapkan order keychain + kene jaga spm + handle jamuan akhir tahun + keje2 opis yg bertimbun.. fuhh mmg bizi sgt.. 

tapi adik shila nak sgt hd case domo ni sbb kat kedai cenderahati mmg xde jual.. kire unik la ni :D ngeee perasan plak saye :"> so sy xsampai ati maka tercipta ler hd case domo ni.. kali ni rainna wat gigi dia tumpul2 biar nampak comel.. ok x? saiz besar ni 13.5cm X 9cm.. hd case ni dah pon sampai kat tuannye.. tq shila & sister :)

Monday, November 14, 2011

ORDER FR KAK ES

alhamdulillah siap lagi satu order.. kak es pm rainna kat fesbuk tanye pasal keychain nama.. kak es nak suploh pcs.. maka ni ler hasilnye.. proses ni manyak makan masa kat jahitan.. maklum ler handmade.. ni kire first attempt membuat keychain nama.. suka nengok kaler2 terang tu.. cam nak makan jerk~


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BORANG PESANAN

Nama:
Email:
Telefon:
Alamat:
Kod barang:
Kuantiti:
Cara pembayaran: Maybank 162740076933
CIMB 01070032137528
Bank Islam 01108020108839
Cara penghantaran: Register Pos RM4
Pos Laju RM7
Catatan: